Hajsza rövidpályás, üldözéses akadályfutó verseny

Regisztrációs szabályzat

Regisztrációs szabályzat

Előnevezni 2020. október 1-ig személyesen a Yakuza Fitness Győr recepcióján (Győr, ETO Park, II. emelet), illetve online a www.hajsza.com weboldalon lehet. 

Helyszíni nevezés csak abban az esetben lehetséges, ha az online előnevezéssel nem telnek fel a rajthelyek!

A versenyen való részvétel korhatára betöltött 14 év.

A regisztráció csak abban az esetben érvényes, amennyiben a regisztráció díja időben, a regisztrációt követően legkésőbb 2 munkanappal beérkezik az alábbi számlaszámra:

 

Kedvezményezett: Yakuza Fitness Szabadidő SE
Számlaszám: UniCredit Bank 10918001-00000097-11290005 (HUF)
Közlemény: e-mailben kapott azonosítószám 

Amennyiben az összeg határidőn belül nem érkezik meg, a regisztráció automatikusan törlésre kerül.

Lehetőség van, egy utalással több nevezési díj befizetésére is. Befizetheted családtagjaid, barátaid részvételi díját is. Több személy együttes befizetése esetén a versenyzők azonosítószámát kell a közlemény mezőben feltűntetni.

A pénz beérkezéséről és a regisztrációs státusz aktív módba kerüléséről, illetve a részvételi díj befizetésének hiányában bekövetkező esetleges regisztráció-törlésről e-mailben értesítjük a versenyzőt az általa megadott e-mail címen.

Figyelem! A résztvevőknek kötelező kitölteni és a verseny napján leadni a felelősségvállalási nyilatkozatot! 18 éven aluliak csak a szülő/gondviselő aláírásával is ellátott nyilatkozatot adhatnak le.

Felelősségvállalási nyilatkozat letöltése  | Adatkezelési szabályzat

Amennyiben a versenyző nem jelenik meg a versenyen, vagy nevezését visszamondja, a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni.

A versenyző a regisztrációval teljes hozzájárulást biztosít az eseményen készült fényképek, mozgóképek, illetve minden más felvétel marketing célú felhasználásához. Az online nevezési űrlap kitöltésével és/vagy a jelentkezési lap kitöltésével és aláírásával a versenyző elfogadja az adatvédelmi és regisztrációs valamint a verseny-szabályzatot és a felelősségvállalási nyilatkozatot.

A verseny szervezője a programváltozás jogát fenntartja.

Adatvédelem

A Hajsza-sorozat online regisztrációs rendszere bizalmasan kezeli a regisztrálók személyes adatait. Az adatok titkosított csatornán (SSL) kerülnek átvitelre az Ön számítógépe és a kiszolgáló között. Adatkezelési szabályzat

A regisztrált felek személyes adatai nálunk biztonságban vannak, ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, ezeket csak a verseny szervezői érhetik el. Kivételt képzenek azok az adatok, melyek nélkülözhetetlenek a verseny megszervezéséhez. Ön bármikor kérheti személyes adatainak törlését adatbázisunkból!

Amennyiben kérdésed vagy bármilyen problémád adódik az online regisztrációval kapcsolatban, írj nekünk e-mailt az info@pannonhajsza.hu e-mail címre, vagy keress minket üzenetben a Facebook-on.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/pannonhajsza/

Vissza a kezdőlapra